Pieter, Erwin en Paul

Ze wonen samen, in een prachtig appartement in Castricum.

Al jaren spelen ze samen in bandjes. Erwin en Paul al in Sudden, later met Pieter ook in MindField (www.mindfield.nl), waar Paul sinds kort uitgestapt is. Hij is zich meer op akoestische dingen gaan richten. Hiervan is o.a. de band Tripplet (www.trippletlive.nl) het resultaat.

Pieter speelt de BAS! Hij heeft zo'n groot uitgevallen viool bij zich en zelfs met dat ding in z'n handen weet hij nog de vreemdste danspasjes te produceren.

Erwin speelt de GITAAR! Hij is niet zo'n danser, maar zorgt ervoor dat bijna alle verzoeknummers ingewilligd kunnen worden. Deze jongen zoekt de akkoorden desnoods ter plekke uit!

Ik (Paul) speel de STEM! Ook de gitaar, maar op deze manier staan er 3 verschillende instrumenten in hoofdletters gedrukt! Dat vond ik leuk!

Ook Erwin zingt de nodige nummers en Pieter doet vaak een poging een achtergrondstemmetje te produceren, maar verder dan dat beloven we het niet te laten komen, goed?!

Alles bij elkaar opgeteld is het Rockoustika...dit staat natuurlijk voor 'Rock'-muziek akoestisch gebracht! Echter spelen we niet alleen rock, ook de stijlen: nederlandstalig, pop, jazz, blues, rock&roll, singer/songwriter en eventueel eigen werk (op aanvraag) zijn vertegenwoordigd. Een uitgebreide mix van een hoop muziek, onzin en plezier.

....